Menu
A- A A+

Hondenpension

Het gezondheidsboekje van de hond is verplicht mee te brengen en blijft in het pension gedurende zijn volledig verblijf. Voor de vaccinatie van de honden volgen wij de laatste richtlijnen van dierenwelzijn . De vaccinatie van Carré , Parvo en Hepatitis geven een langdurige immuniteit , het advies is om ze om de 3 jaar te enten of antistoffen in het bloed te bepalen ( titteren ). Dit moet ook in het paspoort genoteerd worden. Andere vaccinatie moeten wel nog jaarlijks gegeven worden : leptospirose en kennelhoest . De inentingen moeten gegeven zijn minstens 20 dagen voor het verblijf , enkel kennelhoest mag tot 5 dagen voor het verblijf . Bij ziekteverschijnselen kunnen wij steeds dieren weigeren. Tijdens de zomermaanden vragen we ook u hond te behandelen tegen teken en vlooien. Dit kan met pipetjes of pillen , een vlooienband aanvaarden we niet. Pipetjes van Advantix zijn verkrijgbaar in het pension .

Twee honden van dezelfde eigenaar in een kennel: korting 1 €.
Het verblijf wordt berekend per nacht.

Bij het binnenbrengen van het dier wordt het volledige bedrag verrekend.

De gereserveerde periode wordt volledig betaald, ook als de eigenaar het dier vroeger afhaalt.

Kleine hond (hoogte: minder dan 30 cm, bv. Maltezer ) 12 €
Middelgrote hond (hoogte: van 30 tot 50 cm, bv. Beagle ) 13 €
Grote hond (hoogte: meer dan 50 cm, bv. Labrador) 14 €
Twee honden van dezelfde eigenaar in één kennel -1 €

 

Droogvoeding van het merk Lobo is in de prijs begrepen.
Aangepaste voeding: Adult Normaal, Lam/Rijst, Junior.
Indien u dat wenst kan u ook eigen voer meegeven. Ook diepvries en vers is geen probleem.
Voorzie echter wel ruim voldoende voor de duur van zijn verblijf.

Reservatie is zeker aangewezen tijdens de schoolvakanties (kerst-, paas-, herfst-, krokus- en zomervakantie). De reservatie is pas definitief na betaling van het voorschot (50,00 €).
Annuleren, om welke reden dan ook, geeft geen recht op terugbetaling van het voorschot. Wilt u persoonlijk komen kennismaken , of het pension bezichtigen kan dit steeds op afspraak tijdens onze openingsuren . In de schoolvakantieperiodes zijn er geen bezichtigingen mogenlijk .


Ons bankrekeningnummer: BE31 0016 9643 8555
BIC GEBABEBB

Elke hond heeft een binnenkennel aangepast aan zijn grootte , via en luikje kunnen de honden de hele dag een frisse neus halen in hun persoonlijk buitenverblijf. Honden van dezelfde eigenaar worden alleen samen gezet op vraag van de eigenaar. Voor de honden wordt met een zacht muziekje een huiselijke sfeer gecreëerd. Onze kennels zijn in de zomer heerlijk fris en in de winter verwarmd.

Onze groene aanplantingen zorgen voor schaduw en bescherming tegen wind en neerslag. Er zijn 8 grote speelweiden waar de honden kunnen ravotten en uiteraard is er is zeker tijd voor sociaal contact en een knuffel.

Wij geven elke hond een eigen slaapmand en deken, maar het is aangeraden dat u iets persoonlijks meebrengt: een dekentje, een knuffel, gewoon iets dat voor uw dier herkenbaar en eigen is.

 

dotty's  slogan
  • Dotty’s Honden en kattenpension / trimsalon - Opitter Bree-contact

    Grensstraat 9
    3960 Opitter Bree - BELGIË

  • Dotty’s Honden en kattenpension / trimsalon - Opitter Bree-contact