Menu
A- A A+

Kattenpension

Wij vragen u om steeds het gezondheidsboekje mee te brengen. De katten moeten minimaal 20 dagen voor het verblijf gevaccineerd zijn tegen: Parvo (kattenziekte), rhinotracheite (niesziekte).  De vaccinatie tegen rhinotracheite dient jaarlijks te gebeuren , die van parvo is drie jaar geldig of langer via titter met geldige uitslag in het boekje . Ook vragen we dat u kat behandeld is tegen vlooien en teken . We aanvaarden geen vlooienbandjes . Pipetjes van Advantage zijn eventueel verkrijgbaar in het pension . Katers (vanaf 6 maanden oud) moeten bij ons ook gecastreerd zijn. 

In onze prijs is droogvoeding van het merk Lobo en verzorging inbegrepen. U mag ook eigen voer meebrengen indien u dit wenst. Wij bieden uw poes een privésuite, royaal ingericht met kattenbak, mandje, dekentjes, krabpaal en speeltjes. Zo kunnen wij optimaal in de gaten houden of uw diertje voldoende eet en drinkt, of de ontlasting in orde is en of uw kat indien nodig zijn/haar speciale dieetvoeding krijgt, iets wat onmogelijk is als alle poezen samen zitten. De suites geven uit op een ruime speelkamer, gezellig ingericht net zoals de huiskamer thuis, maar gevuld met alles waar uw poes van houdt. Uiteraard is het ganse verblijf aangenaam verwarmd. Een zacht muziekje zorgt voor een ontspannen sfeer. In de zomer wordt er ook toegang verleend naar onze veilig afgesloten buitentuin, zodat uw diertje heerlijk in de zon kan liggen, maar naar binnen kan wanneer hij/zij wil. Een waar vakantieparadijs voor de verwende poes!

Prijs per overnachting:

  • Per kat 8 €
  • Per 2 katten in zelfde kennel 15 €
  • Per 3 katten in zelfde kennel 20 €

Reservatie is zeker aangewezen tijdens de schoolvakanties (kerst-, paas-, herfst-, krokus- en zomervakantie). De reservatie is pas definitief na betaling van het voorschot (50,00 €).

De gereserveerde periode wordt volledig betaald, ook als de eigenaar het dier vroeger afhaalt. Voorschotten worden onder geen beding terugbetaald bij annulering, om welke reden dan ook.

Wilt u persoonlijk komen kennismaken of het pension bezoeken ,kan dit na afspraak tijdens onze openingsuren . Tijdens de schoolvakantieperiodes zijn er geen bezichtigingen .


Ons bankrekeningnummer: BE31 0016 9643 8555
BIC GEBABEBB

 

dotty's  slogan
  • Dotty’s Honden en kattenpension / trimsalon - Opitter Bree-contact

    Grensstraat 9
    3960 Opitter Bree - BELGIË

  • Dotty’s Honden en kattenpension / trimsalon - Opitter Bree-contact