Menu
A- A A+

Wie zijn wij


Dotty’s Honden en kattenpension / trimsalon - Opitter Bree-home

Door de overheid erkend pension H K 40701940.

Dotty’s Honden en Katten pension werd in 2003 opgestart door Jan en Ann Claes en in maart 2012 overgenomen door Joke Claessens en Dieter Parmentier.

Wij bieden onze viervoetige gasten klasse logeerfaciliteiten aan en maken hun verblijf tot een prettige belevenis. Gevestigd in een rustige, landelijke omgeving, waar het ook voor hen vakantie is. Het pension bestaat uit ruime binnen- en buiten kennels, verwarmd in de winter, heerlijk koel in de zomer. Moderne installaties waar hygiëne bovenaan staat. Groene speelweiden in een prachtige tuin, waar uw hond naar hartenlust kan ravotten. Ook onze poezen beschikken over een veilig afgesloten buitenruimte, even lekker relaxen in het zonnetje kan dus. Speeltjes en krabpalen, een verborgen plekje om u weg te stoppen, een luie stoel, zachte kussentjes, net thuis!

Een zacht muziekje en aangepaste decoratie zorgen voor een huiselijke sfeer. Er is steeds tijd voor een knuffel en sociaal contact. Persoonlijke aandacht! Een vakkundige verzorging is gegarandeerd. Wij hebben jarenlange ervaring met honden en katten en zijn in het bezit van een diploma ‘uitbater honden -en kattenpension’. Als zelfstandig hondeninstructeur geven wij al verschillende jaren les in hondenschool De Roedel in Helchteren. Wij nemen met veel liefde de verzorging van uw dier op ons. Zo kunt u met een gerust gevoel met vakantie vertrekken.

U vertrouwt ons uw dier toe, uw lieveling waar u zoveel van houdt, een enorme verantwoordelijkheid die wij zeer ernstig nemen!

Het brengen en afhalen van de dieren kan van maandag t.e.m. zaterdag van 10 tot 12 uur en van 17 tot 19 uur. Wij zijn gesloten op zondagen en op feestdagen.

Aangepaste openingsuren voor de Kerstvakantie 2018 . 

Maandag 24/12 enkel open van 10 tot 12 uur . Dinsdag 25/12 gesloten . Woensdag 26/12 enkel open van 17 tot 19 uur .

Maandag 31/12 enkel open van 10 tot 12 uur . Dinsdag 01/01 enkel open van 17 tot 19 uur.

 

 

Ons bankrekeningnummer: BE31 0016 9643 8555
BIC GEBABEBB

Permanente medische zorgen:
Dr. Bieke Van Dijck

 

www.dierenartsvandijck.be

Ophaal en terugbrengservice

Indien gewenst kunnen de dieren door ons opgehaald en teruggebracht worden tegen vergoeding; we rekenen 15 euro per rit + 0,50 euro per kilometer (enkel rit, afstand pension tot uw afhaaladres), berekend volgens routeplanner.

 

 

 

dotty's  slogan
  • Dotty’s Honden en kattenpension / trimsalon - Opitter Bree-contact

    Grensstraat 9
    3960 Opitter Bree - BELGIË

  • Dotty’s Honden en kattenpension / trimsalon - Opitter Bree-contact

    Ligging